آراد برندینگ
خانه / رب گوجه چی چی لاس / خواص عمده گوجه فرنگی و رب گوجه
خواص عمده گوجه
خواص عمده گوجه فرنگی و رب گوجه

خواص عمده گوجه فرنگی و رب گوجه

خواص عمده گوجه فرنگی و رب گوجه یکی است. زیرا گوجه فرنگی زمانی که کمی حرارت ببیند لیکوپن بیشتری آزاد می کند. لیکوپن ماده ای که برای سلامت بدن مورد نیاز است.

خواص عمده گوجه

گوجه فرنگی یکی از سبزیجات و یا میوه‌ای سرخ‌رنگ و خوش‌بو و آبدار است. سرشار از ویتامین سی و لیکوپن است. این میوه امروزه به روش‌های مختلفی، به‌طور خام یا به‌عنوان یکی از مواد لازم برای تهیهٔ غذا، انواع سس و نوشیدنی مصرف می‌شود و بخش مهمی از رژیم غذایی مردم بسیاری از کشورها را تشکیل می‌دهد. معمولاً لیکوپن گوجه‌فرنگی زمانی بیشترین تأثیر را دارد که کمی حرارت دیده تا قابلیت‌های مهم و جذب آن در بدن افزایش یابد.بنابراین رب گوجه‌ فرنگی از این نظر گزینه مناسبی است.

خواص عمده گوجه

ویتامین های موجود در گوجه

در این قسمت قصد داریم درباره خواص عمده گوجه و ویتامین های موجود اشاره کنیم که عبارتند از:

  1.  آنتی اکسیدان بتا-کاروتیئن (که فعالیت ویتامین A را در بدن دارد)
  2. ویتامین E
  3. ویتامین C
  4. سرشار از پتاسیم است
  5. کارتینوئید آلفا و بتا
  6. لوتئین
  7. لیکوپن
  8. ویتامین A است

مضرات گوجه با استفاده بیش از حد آن

مصرف گوجه‌فرنگی به میزان بیش از حد باعث واکنش‌های آلرژیک می‌شود. آلرژی لیکوپن مانند:

  • کهیر
  • خارش
  • تورم لب‌ها
  • تهوع
  • سنگ کلیه
  • درد کلیه
  • سردرد
  • اوور دوز ویتامین

رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی هم مانند گوجه خواص بیشماری دارد نکته ای که مهم است نحوه تولید رب گوجه فرنگی است که عاری از هر گونه مواد افزودنی و غیر مجاز باشد و در دمای پاستوریزه تولید گردد. رب گوجه چی چی لاس با رعایت این نکات بهترین محصول جایگزین گوجه خام می باشد.

خواص عمده گوجه خواص عمده گوجه

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیر عامل: مهندس ابراهیم پاسکی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09120437969
شماره تلفن ثابت:01133304007
شماره فکس:01133304007
پست الکترونیکی: foodkov@yahoo.com

مطلب پیشنهادی

رب گوجه

رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی به دو صورت تهیه می شود. نوع درجه یک، رب گوجه فرنگی …